четверг, 16 декабря 2021 г.

Eat well - feel well

Один з головних чинників, що визначають наше здоров'я - це харчування. Підняти тему здорової їжі на уроці іноземної мови - easy!
Eat well - feel well - саме таким було гасло уроку в здобувачів освіти 5 класу. Учні разом із вчителем Тетяною Мурко на уроці англійської мови обговорили та підкреслили винятково важливу роль харчування для формування тіла людини та її фізичного розвитку. Діти самостійно визначали та називали продукти, які є корисними для організму людини, визначили та обґрунтували, який час прийому їжі є найважливішим і чому, які продукти харчування забезпечують організм вітамінами, мінералами, білками і в яких продуктах їх можна знайти та чим саме вони забезпечують організм людини.
Як підсумок теми учні визначили ключові моменти в організації свого здорового харчування та проговорили їх.
Ми хочемо бути здоровими, тому обираємо healthy food!
Conclusions and tips from 5th graders:
1.We need healthy food to stay healthy.
2.Good food has a lot of vitamins, protein and minerals.
3.Vitamins are important for my eyes, my skin, my bones, for hair and for other parts of my body.
4.Proteins helps me to grow and give me energy.
5.There is protein in meat, fish and milk.
6.Minerals make my bones and teeth strong.
7.Breakfast is the most important meal.
8.We must drink lots of water every day.

2 комментария:

  1. Говорити про здорове харчування надзвичайно важливо. А обговоорити це питання у формі відкритого діалогу з дітьми англійською мовою не так складно, як може здаватися спочатку. Надзвичайно вдячна всім учням за підготовку усних тем, за користні поради і креативні ідеї щодо організації правильного харчування у нашому житті!

    ОтветитьУдалить
  2. Якщо ви хочете, щоб ваша дитина, наприклад, не їла солодощів, значить і ви самі маєте від них відмовитись. Будь-яке правило має діяти для всіх однаково. Коли ви їсте, але дитині не можна — це дезорієнтує, бо у такому віці діти наслідують вашу поведінку.

    — пояснює психологиня Світлана Равлик.

    ОтветитьУдалить